گروه هکری Dark Storm مسئولیت حملات DDoS علیه پلتفرم X (توییتر) را بر عهده گرفت. این حمله در روز دوشنبه باعث اختلالات گسترده در سراسر جهان شد و شرکت X را مجبور کرد برای مقابله با آن از خدمات حفاظتی DDoS شرکت Cloudflare استفاده کند.
اگرچه ایلان ماسک، مالک پلتفرم X، مستقیماً تأیید نکرد که حملات DDoS عامل این قطعیها بودهاند، اما اعلام کرد که این اختلال نتیجه یک «حمله سایبری عظیم» است و احتمال دارد که یک گروه مهاجم بزرگ یا حتی یک کشور در آن نقش داشته باشد.
گروه Dark Storm یک گروه هکری فلسطینی است که در سال ۲۰۲۳ شکل گرفت و پیشتر سازمانهایی در اسرائیل، اروپا و ایالات متحده را هدف حملات خود قرار داده است.
این گروه در کانال تلگرام خود اعلام کرد که مسئول حملات DDoS علیه X (توییتر) بوده است و برای اثبات این ادعا، تصاویری از صفحه و لینکهایی به سایت check-host.net منتشر کرد.
ایلان ماسک اعلام کرد که آدرسهای IP عاملان این حمله به کشور اوکراین تعلق داشته است. بااینحال، مهاجمان گروه Dark Storm هرگونه ارتباط خود با اوکراین را تکذیب کردهاند.
توضیحات بیشتر:
- X hit by 'massive cyberattack' amid Dark Storm's DDoS claims